9.3.2011

Lisää kirppislöytöjä ja virkattuja mattoja.

Kivaa, että uusia lukijoita on ilmestynyt! Tervetuloa Laura ja Hyvä Mieli!
Perustin tämän blogin lähinnä itselleni päiväkirjaksi ja kauempana asuvia ystäviä ajatellen ja on ihanaa huomata, että tänne ovat tiensä löytäneet muutkin.

Kävin eilen kirpparikierroksella ja eiköhän sieltä jotain pientä taas tarttunut mukaan.

 Muovirasiat oli pakko ottaa mukaan pirteiden väriensä vuoksi. Kansia ei ollut kuin yksi ja rasiat eivät todellakaan toimi käytössä päällekkäin, mutta ehkä keksin niille vielä myöhemmin jotakin järkevää käyttöä.
Aurinkoisen värinen pitsiliina odottaa myös uutta käyttötarkoitusta.

Ihanaa, lisää pilkkuja: Marimekon lasten pallopaita parilla eurolla. Onneksi olen niin pienikokoinen, että voin käyttää lastenvaatteita, tosin kuvassa se näyttää ihan vauvakoon paidalta, mutten sentään ihan niin pieni ole.

Virkkasin pari päivää sitten poikaystävälleni kylppärin maton. Tein siitä mahdollisemman yksinkertaisen ilman mitään pitsimäisyyttä tai reunaräpellyksiä, sillä eihän sellainen nyt olisi miehiseen vessaan sopinut.

Tämän toisen maton tein aikaisemmin siskolleni joululahjaksi, mutta kun onnistuin kadottamaan kuvat koneeltani ja sain vasta vähän aikaa sitten aikaiseksi otettua uusia kuvia, niin laitan nyt kuvan aikaansaanoksestani. Olen vasta-alkaja virkkaushommissa ja mallikin on omasta päästä keksitty, joten vielä löytyy taidoissa parantelemista. Maton reunat lieputtavat, mutta pääasia että lahjan saaja on tyytyväinen, vaikken itse kovin tyytyväinen tuotokseeni olekaan.
Auringonpaistetta ja kauniita päiviä toivotellen:

                                                 -Jaana

2 kommenttia:

  1. Ihana miehinen kylppärimatto :)

    VastaaPoista
  2. :)
    Onneksi ei kuitenkaan värinsä puolesta liian miehistä kaavaa noudattava.

    VastaaPoista