24.2.2011

Pilkkuja ja palloja.

Viikko meni sairastellessa ja neljän seinän sisällä pysytellessä. Kuumetta kesti monta päivää ja ajatus ei kulkenut, joten blogin päivityskin tuntui mahdottomalta ajatukselta.
Eilen pääsin pitkästä aikaa kirpparille ja löysin sieltä aivan ihanan sateenvarjon! Pilkullisen tietenkin. Minulla on toisinaan taipumus hurahtaa täysin joihinkin tiettyihin juttuihin ja viime aikoina vuorossa ovat olleet pilkku- ja pallokuosit. Aiemmin innostuksen kohteina ovat olleet mm. peltirasiat, kahvikupit (viimeisimpien laskelmien mukaan 122 kpl), maatuskat ja kärpässienet (niissäkin on pilkkuja!).

Peltirasioiden keräily vaihtui jossain vaiheessa käytännöllisempien peltipurkkien haalimiseen ja kahvikuppeja ostan vain jos eteen sattuu todella kivoja edullisesti. Kirppareilta löytyy paljonkin ihania Arabian vanhoja kuppeja, mutta 15€ on ihan liikaa kuppiparista. Parhaimmat löydöt olenkin tehnyt parilla eurolla. Kuppien keräilyä rajoittaa myöskin tila, jota ei ole ihan liikaa, sillä täytyyhän kauneimmat kupit olla esillä!

Maatuskoja ja kärpässieniä on ripoteltu vähän kaikkalle kodissani ja parhaimmat olen saanut lahjaksi sukulaisilta ja ystäviltä, joten hurahtamiseni ovat olleet yleisesti tiedossa. Nyt voin aina jakaa täällä ihan julkisesti uusimman innostuksen kohteeni. Toistaiseksi pysytellään pilkuissa ja palloissa. Ja bambit on kanssa tosi kivoja...niitä minulla ei vielä olekaan...
                                             -JaanaEi kommentteja:

Lähetä kommentti