26.5.2017

Lomailua

Otin helatorstain kylkeen muutaman lomapäivän ja saanut nauttia minilomasta.

Olen laittanut pihaa kesäkuntoon, istutellut kukkia ja katsonut kyllästymiseen asti netflixiä eli ihan vaan lomaillut rennosti vailla suunnitelmia.



Kattovalaisinta muistuttava Ikean Solvinden aurinkokennovalaisin on ihan huippu! Samaa sarjaa löytyisi myös ulkokäyttöön tarkoitettuja pöytä- ja lattiavalaisimia.



Askartelin ovenpieleen uuden kyltin kotimme kissa-asukkaista mm. huoltomiehiä varten, että osaavat ottaa kissat huomioon asunnossani käydessä. Kyltti on hyvä olla myös esim. tulipalon varalta, niin pelastusmiehet tietävät etsiä lemmikkejä huoneistosta. Siksi myös kissojen lukumäärä mainittu.



Kissat ovat nautitteet, että ovat lomani aikana jo heti aamusta päässeet tarhaan jaloittelemaan. Meillä kun ulkoilu tapahtuu valvotusti myös tarhassa.



Poistin varaston seinustalta kukkapenkin ja laitoin tilalle puulattoja, joiden päälle jouti vanha singer kukkapöydäksi. Kukat istutin kukkapenkin sijaan ruukkuihin.



Kirpparilta löytynyt pöytäliina, retrokattilaan istutettu pelargonia ja turkoosi muovimatto antavat kivasti väriä puutarhakalusteryhmään.



Kasvihuonekaappi sen sijaan on vielä kovin ankean näköinen. Basilikakin nuokkuu nuutuneen näköisenä. Laatikoihin istutin salaattia ja babyporkkanoita, saa nähdä miten viljelmieni käy.



Tänään innostuin myös tuunaamaan kirpparilta löytyneen takin. Hihassa oli likaa, joka ei lähtenyt pesussa pois. Peitin likaläikän joskus taannoin virkkaamallani pitsiliinalla. Takki kaipasi pitsiliinan jälkeen vielä jotain lisäväriä, joten ompelin retrokangasta taskuihin. Aika pirtsakka takki tuli!



Huomenna vietetään valtakunnallista SIIVOUSPÄIVÄÄ ja aionkin kierrellä paikkakuntani kirppispisteet. Toivottavasti vastaan tulee kivoja löytöjä!








10 kommenttia:

  1. Nyt muistinkin, että minulla viellä talviteloilla aurinkokennovalaisin...pallo...pitääpä heti kaivaa se esille.
    Kiva kahvittelunurkkaus..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aurinkokennovalaisimet ovat kyllä tosi käteviä. Ja luovat kivaa tunnelmaa iltahämärällä.

      Poista
  2. Voi ei miten ihana pöytäliina ja aurinkokennovalaisin!!Tuunatu takki on myös ihan huippu:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Takin tuunaus onnistui kyllä mielestäni oikein mukavasti.

      Poista
  3. Ihanan pirtsakoita ja innovatiivisiä kuvia! Takista tuli oikein kivan näköinen. :D

    VastaaPoista