6.1.2017

Hyvää loppiaista ja alkanutta vuotta!

Lupasin nyt alkuvuodesta esitellä uudistunutta kotiani.
Vesivahingon takia olohuoneen, eteisen sekä keittiön lattiat menivät uusiksi ja sain kellertävän koivuparketin tilalle ihanan valkoisen lautalattian!!!
Valkoinen väri antaa mielestäni enemmän tilaa värien käyttöön sisustuksessa. Toki kaikki roskat, kissankarvat ja muut pölypallerot näkyvät siinä herkemmin, mutta sen asian kanssa on vain opittava elämään.
Olohuone sai uuden lattian myötä hiukan toisenlaisen järjestyksen ja koti tuntuukin nyt ihan kuin uudelta.
WC ja keittiö ovat vielä hiukan kesken sisustuksen osalta, joten niistä kuvia sitten myöhemmin.
Aikaisempia kuvia olohuoneestani löytyy sivupalkin "olohuone"-tunnisteen alta.Lipasto siirtyi puusänky/sohvan tilalle, joka muutti äidin luokse. Heteka retrotäkkeineen taas sujahti sopivasti lipaston entiselle paikalle.
Pöydän yläpuolelle ostin jokasisustuslehdessäseikkailevan Ikean Hektar-valaisimen.Peilin alla oli aiemmin vaaleanpunainen kampauspöytä, jonka siirsin yläkertaan makuuhuoneeseeni. Hiustarvikkeet, korut yms. ovat kätevästi säilössä nyt ylimmässä matkalaukussa.
Uusi huonekalu kodissani on ihastuttava vanha nojatuoli tassujalkoineen. Nojatuoli kuuluu sohvaryhmään, jonka lasteni isän kanssa joskus aikoinaan hankimme. Nojatuoleja on jopa 3 kpl, joten yksi niistä liikeni minun kotiini.
Olohuone sai myös kirppikseltä löytyneet aurinkoisen keltaiset Fin-Helenille Anja Terhon suunnittelemat "kiitäjä" verhot. Vanhan lattian kanssa näin voimakaskuvioiset verhot näyttivät helposti tunkkaisilta.
 
Tietokoneen sisäänsä kätkevä astiakaappi jäi vanhaan paikaansa.Loppiaisen pitkän viikonlopun lisäksi minulla on pari talvilomapäivää. Ärrällä noutoa odottavat tilaamani tapetit. Eteinen ja makkari saavat niiden myötä uutta ilmettä. Touhukas miniloma siis tiedossa. :)
10 kommenttia:

 1. Kivan näköistä! Ihana tuo lattian valkeus! Valaisee koko huoneen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sesse!
   Lattia lisäsi valoa ja avaruutta ihan hurjan paljon. Tuntuu kuin neliöitä olisi tullut pari lisää. :)

   Poista
 2. Mukavan näköistä !!
  Terkut Riitta Helsingistä

  VastaaPoista
 3. Kivalta näyttää! tuskin maltan odottaa, millaisia tapetteja onkaan tulossa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Vähän jännittää, että mitä tapetoinnista oikein tulee. En ole kovin usein tapetoinut, joten on vähän haastavampi juttu mulle. :)

   Poista
 4. Onnea uudistuneeseen kotiin! Todella kauniilta näyttää! Lisäkuvia oottelen..:)

  VastaaPoista
 5. Kylläpä näyttää kivalta! Tuo valkoinen lattia tuo ihanasti valoa, hyvä valinta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eeva!
   Arvaa vaan tekiskö mieli saada yläkertaankin makkariin valkoinen lattia. Makkarissa on nyt tumma laminaatti, mutta googlettelin että jopa laminaattia voi maalata!

   Poista