12.6.2016

Värikkäitä ostoksia

Eilen kotikaupungissani Riihimäellä järjestettiin vuosittainen Lasi- ja keräilytapahtuma.
Suuntasin heti aamusta paikan päälle. Myyjiä oli paljon ja niin oli myös väkeä. Välillä pöytien ympärille oli kerääntynyt niin paljon porukkaa, etten edes varvistelemalla nähnyt mitä myyjällä oli tarjolla. Pari kierrosta ja pari tuntia myöhemmin olin tyytyväinen ostoksiini.

Ensimmäinen ostokseni oli iiiihana Anita Wangelin turkoosi peltipurkki. Purkki lojui kopassa myyjän pöydän takana. Kaikki kopassa olevat tavarat olivat kuulemma puoleen hintaan, joten maksoin purkista vain vitosen!!!
Seuraavaksi ostoskassiini päätyi söpö emalimuki kahdella eurolla. Muki on sisältä melko huonossa kunnossa, mutta kelpaa minulle koristeeksi.
Aarikan peltipurkin ostin kympillä. En tiedä olisiko sitä tullut muuten ostettua, mutta rupateltuani niitä näitä mukavan myyjän kanssa, tuli sellainen olo etten kehtaa poistua tyhjin käsin paikalta. Minulta löytyy entuudestaan Aarikan maustepurkkeja, sekä pieniä peltilautasia, joten meneehän se kivasti joukon jatkoksi.
Vihreä muovinen leipäkori maksoi 4€. Olen keräillyt jo aiemmin näitä leipäkoreja, enkä muistanut mitä värejä kotoa löytyy. No olihan minulla jo vihreä, mutta ei se mitään. Ainahan niitä voi olla kaksi.

Lasi- ja keräilytapahtumasta jatkoin läheiseen osto- ja myyntiliike Asadon aarteisiin. Kaikki lasiesineet olivat -30% ja ostin kokoelmiini kirkkaan Tamara Aladinin kääntömaljakon seitsemällä eurolla. Tykkään tuosta sileäpintaisesta mallista enemmän kuin röpelöpintaisesta. Vihreä ja sininen maljakko ovat vielä hakusessa. Ja onhan tuosta vielä eri kokojakin olemassa.

Muovinen keltainen rasia maksoi 0,90 ja lähti mukaan ihan vain iloisen värinsä vuoksi.

Aiempi kirppislöytö tämän viikon varrelta on söpö rasia pienine piparimuotteineen. Piparimuotit maksoivat 1,40€.Tuo keittiön kellertävä seinä on jo pidemmän aikaa häirinnyt minua todella paljon. Ensimmäisen kesälomaviikkoni juhannuksen jälkeen aionkin käyttää keittiön kohennusremonttiin. Aion maalata seinät puhtaan valkoisiksi ja muitakin ideoita on mielessä. Vessaremonttikin on lähestymässä, joka nielaisee kauhistuttavan summan rahaa, joten keittiö saa luvan kohentua pikkubudjetilla.

Kivaa sunnuntaita kaikille!10 kommenttia:

 1. Oivoi, olisipa ollut kiva ollut tuossa tapahtumassa! Hyvät löydöt olet tehnyt, kuin myös edellisessä postauksessa. Mukava, hauska löytö myös nuo pienet muotit;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi!
   On kiva kun paikkakunnallani järjestetään tuollainen tapahtuma. Ajokortittomana ja autottomana voin vain haaveilla kesäkirppisten ja rompetorien kiertelystä.

   Poista
 2. Ihania löytöjä olet tehnyt ja vieläpä edulliseen hintaan. Keittiöösi tosiaan sopisi raikas valkoinen, kaikkien ihanien värien vastapainoksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä. Joskus aikoinaan kammoksuin valkoisia seiniä, mutta muun sisustuksen muututtua värikkääksi valkoinen on mielestäni paras ratkaisu seinäväriksi. Avartaa ja tuo raikkautta värien kirjoon.

   Poista
 3. Taas olet tehnyt hienoja löytöjä. Nuo piparinuotit ...ottaisin kyllä minäkin....ja leipäkorejahan tarvitaan aina. Kiva tuo Ipnos-mainos, tehdashan oli tuossa naapuri kaupungissa...Turussa.

  VastaaPoista
 4. Hienoja löytöjä!
  Mukavaa illan jatkoa!

  VastaaPoista
 5. Ihania löytöjä! Tuo Wagnelin turkoosi peltipurkki on niin herkku!

  VastaaPoista