9.4.2016

Kasveja

Ulkona on vielä kovin ankeaa, joten päätin hakea vihreydenkaipuuseeni kukkakaupasta satsin viherkasveja.
En ole koskaan ollut mikään viherpeukalo, joten saa nähdä miten kasvien käy. Ostinkin edullisemmasta päästä olevia kasveja, kallein maksoi 3,90. Suurta vahinkoa ei siis pääse käymään vaikka ne kuukahtelisivat hoidossani. Ainakin on hetken vihreää.

Vanhaan kahvipurkkiin istutin hienohelma-kasvin. Tykkään kasvin ulkonäöstä kovasti ja tekisi melkein mieli hakea ikkunalle muutama hienohelma lisää.
Ystäväni tekemiin keraamisiin kuppeihin laitoin pari traakkia (?), sekä lankaköynnöksen, jonka jaoin kolmeen osaan. Loput lankaköynnöksistä laitoin lasipallojen sisälle.
Oikealla takana oleva on kissanruohoa, sillä pitihän kattien saada jotain omaa pureskeltavaa, jotta jättäisivät minun kasvini rauhaan. Kiva kulunut ruukku ruoholle löytyi samaisesta kukkakaupasta euron poistohintaan.







Kasveihin liittyy myös tämä ihastuttava kirppislöytö! Vanha Kasvisto -korttipeli sisältää 13 kasviheimoa, joissa jokaisessa on 4 korttia. Kaikki kortit ovat vieläpä tallella. Korttien kuvat ovat todella kauniita! Näissä on vähän sellaista opetustaulumeininkiä minikoossa.





14 kommenttia:

  1. Noita lasisia kukkapalloja olen jossakin muussakin blogissa katsellu...ensin meinasin, että laitan Muumipalloon kukkia, mutta ei taida kestää painoa tuo ripustuslenkki.
    Hienohelma pon kaunis vanhanajan kasvi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin luinkin jostain että hienohelma on vanhanajan kasvi. Nyt nuo perinteiset viherkasvit tuntuvat olevan kovin suosiossa. Itsellä on peikonlehti hakusessa.

      Poista
  2. Hienoja kasveja ja ihanat nuo kasvi-kortit <3

    VastaaPoista
  3. Hienoja kuvia!
    Kiva kasvistokorttipeli!

    VastaaPoista
  4. Eikä, nerokasta!! Olen koittanut päästä muumipallosta eroon eikä se tunnu kellekään kelpaavan. Kokeilen tällein, vaikka aikaisempi kommentoija epäilikin ettei välttämättä kestä. Pääseepähän sit viimestään eroon.

    t: epätoivoinen muumipallon omistaja

    VastaaPoista
  5. Ihanat nuo lasipallot ja vau, kasvikortit <3

    VastaaPoista
  6. Hienohelma ♡ Ihana nimi =) Hauskat noi lasipallot! Ne on varmasti hienon näköiset, kun kasvi tuosta vähän kasvaa =)

    Mukavaa sunnuntai-iltaa ja ihanaa alkavaa viikkoa ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna!
      Varmasti on hienon näköiset kasvien kasvaessa. Minulla vaan kävi niin että lasipallokasvit taisivat jo kuihtua. :D :D :D Olisi pitänyt sumuttaa vähän ahkerammin. Täytyy hakea uudet kasvit ja koittaa paremmalla menestyksellä.

      Poista
  7. Wautsi, mitkä kortit olet löytänyt!! Noistahan saisi vaikka hienon taulunkin.
    Minulla on joskus ollut tuollainen hienohelma. Osaa kasvatella itsensä tosi kookkaaksi ja kauniiksi;) Ja sen muistan, ettei kuivua saa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kasteluvinkistä!
      Olenkin miettinyt, että mitä teen noista kasvikorteista ja taulu on ollut mielessä. Voisivat olla myös hauskat "pyykkinarulle" ripustettuna.

      Poista