24.1.2015

Keittiön tasojen tuunailuja

Keittiön pöytätasot kokivat muutoksen kun kulunut ja repsahtanut kukallinen kontakti sai lähteä. Tilasimme siskojen kanssa kimpassa Etolasta d-c-fix sisustusmuovia ja minulle saapui tuollainen rustiikkinen puukuviomuovi.
Olen yleensä kammoksunut kaikkea puujäljitelmää (mm. parkettia muistuttava muovimatto, yak!), sillä niissä on mielestäni kasarimeininki eivätkä ne koskaan onnistu näyttämään aidolta. En tiedä siis mikä sai minut nyt hairahtamaan. Ehkä se lähti liitutaulutarrasta ja siitä miten nopeaa ilmeen muuttaminen kontaktilla onkaan. Ja tietenkin taloudelliset seikat vaikuttavat asiaan. Rulla d-c-fixiä maksoi 8,90. Lopputuloksesta tuli kuitenkin muovimaisuudesta huolimatta ihan kiva!

16 kommenttia:

 1. Aikasta kivalta näyttää, eikä hinta päätä huimaa jos jossain vaiheessa taas kyllästyttää niin kivasti saa ilmettä muutettua - tykkään! Tuollaisellahan voisi päällystää vaikka mitä.. täytyykin käydä kurkkaamassa valikoimaa..kiitti vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä käydä katsastamassa valikoima. Sieltä löytyy vaikka mitä kuoseja ja päällystää voi tosiaan melkein mitä vaan. :)

   Poista
 2. Kivan näköinen! Vanhassa vuokra-asunnossamme oli kamalat kasarikaapit ja lopulta mieheni päällysti kaikki kaapinovet sisustusmuovilla...ihan kamala homma siinä (kuulemma) oli, mutta lopputulos oli sen arvoinen. Kätevää tavaraa varsinkin pienemmille pinnoille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kätevää nimenomaan pienille pinnoille.
   Olin eilen siskoa auttamassa kaapin ovien päällystämisessä ja kyllä siinä niskat jumiutuivat ja aluksi meinasi mennä koko ajan ruttuun. Saatiin pari kaappia päällystettyä ja homma jatkuu vielä jossain vaiheessa.

   Poista
 3. Tulipa kiva!
  Toivotaan että saadaan laitettua ne meiän kaappien ovet siististi. :D
  Ja se noissa on näppärää, että ne saa nopeasti ja helposti pois jos niihin kyllästyy. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saa helposti pois, eikä jätä ihan kauhean tahmeaa liimapintaa. :D
   Ja kyllähän me saatiin laitettua mun mielestä oikein siististi!

   Poista
 4. tuli kyllä tosi kivan näköiset tasot :) Kiva nähdä sitten livenäkin vielä kun tullaan taas käymään :)

  VastaaPoista
 5. tykkään, sekä ennen että jälkeen <3 Minullakin odottaa rulla keltaista, millä varmaan kaapinovia jossain vaiheessa tuunailen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, odotan innnolla sun tuunailuja! Keltainen kuullostaa kivalta.

   Poista
 6. Hei se laittamasi värihaaste,aloitin sen jo. Tosin siitä ei taida tulla julkaisua,meillä kun ei olohuoneessa ja keittiössä juuri värien loistoa ole ja lastenhuoneet olen luvannut jätttää kuvaamatta. Joten aika lyhyeen loppui minun kuvailut :) Nauratti itseäkin kuinka vähän värejä meillä onkan. Enemmän murrettuja pintoja ja luonnon materiaaleja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D
   Kuule, ei se mitään! En pahoita mieltäni vaikka antamiini haasteisiin ei vastattaisikaan. En itsekään ole aina ehtinyt/jaksanut ottaa kaikkia haasteita vastaan. Täällä blogimaailmassa niitä kun kiertää niin paljon. Sä sentään yritit! <3

   Poista
 7. Tosi kiva tuli!ei näytä yhtään muoviselta.Ja kiitos haasteesta,mut oon niin laiska väkertää tollasia et jätän väliin:( Sun kommentit aina kyllä ilahduttaa mua😀 ja meidän pitäis kyllä nähdä joku päivä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei haittaa, vaikka et jaksa vastata haasteeseen. :)
   Yritetään tässä kevään mittaan ihan oikeesti nähdä.

   Poista