9.7.2011

Peltipurkin muodonmuutos ja muuta askartelua.

Lomalla siis ja tuntuu, etten saa mitään aikaiseksi, mitä suunnittelin. Mihin ne päivät katoavat? Tosin olen mestari keksimään tekosyitä: joko on liian kuuma, eli ei jaksa, tai sitten liian kaunis ilma sisällä istumiseen. Jotain pientä olen sentään näpertänyt ja aloittanut yhden ikuisuusprojektin lisää.

Parilla eurolla ostamani peltipurkki sai helposti ja nopeasti uuden ilmeen paperin ja liiman avulla. Lopuksi tein terävällä naulalla reiän kanteen vedintä varten.
Eräänä päivänä vääntelin aikani kuluksi rautalankaa ja valmiin vääntelyksen maalasin vaaleanpunaiseksi jämämaaleilla.Jo useamman vuoden ajan olen haaveillut tilkkutäkistä ja viimein sain hankittua kankaita lisää omien vanhojen palojen lisäksi. Kiitos myös äidille, jonka kankaanjämät sain viedä mennessäni. Palat leikkelin pikkuhiljaa sateisina päivinä ja nyt olisi ompelun vuoro. Ikuisuusprojekti tiedossa siis.                                         -Jaana

5 kommenttia:

 1. Rasiasta tuli upea! SInulla näkyy tuolla yhdessä kuvassa aavistus sellaisesta vanhan ajan henkilövaa´asta, vai näenkö omiani? Sellainen pityäisi olla joka kodissa!

  Muutenkin tykkään kaikesta, mitä täältä blogistasi löytyy. Kivaa, että on väriä ja iloa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Susanna ilahduttavista sanoistasi!

  Näit aivan oikein. Se on joku vanha koulun vaaka, joka pitää myös pituusmitan sisällään. Ei se kovin tarkka taida olla, mutta näyttää kivalta (minulle tyypillistä "käytännöllistä" sisustamista). Paikkakin on sellainen, että siihen lyö helposti varpaansa...

  VastaaPoista
 3. Ihania juttuja,ja sulla on magee vaaka tossa keittiössä.Julia.

  VastaaPoista
 4. Heippa! Onpa kivoja juttuja / ideoita sulla! Kirjauduinkin lukijaksi, kun tänne löysin. terveisin riitta

  VastaaPoista
 5. Hei Riitta ja kiva kun löysit tänne. Olet oikein tervetullut lukijaksi!

  VastaaPoista